logo

logo

Paw Patrol

Paw Patrol 2in1 shampoo

is mild voor de ogen en voorzien van anti-klit & conditioner voor gemakkelijk doorkambaar haar. Uiteraard is de shampoo dermatologisch getest, pH huidneutraal, 100% zeepvrij en zonder kleurstoffen & parabenen.

Paw Patrol 2in1 bad&douche

na een heldhaftige dag moet je meer dan alleen je haren wassen natuurlijk! Ook je lijf verdient wel een flinke ‘poetsbeurt’! Daarvoor gebruik je Paw Patrol bad&douche, zacht voor de kinderhuid. Dermatologisch getest, pH huidneutraal, 100% zeepvrij en zonder kleurstoffen & parabenen. Tip: spuit bad&douche bij de kraan in het bad voor superschuim!

Paw Patrol Junior Styling Gel

Met de Paw Patrol Junior Styling Gel creëer je in een handomdraai de ultieme look.
Verdeel een kleine hoeveelheid gel over je handpalmen en breng je haar met je handen in het gewenste model.

Paw Patrol toetendoekjes

een typisch product dat in de tassen van vaders en moeders thuishoort: Dermo Care Paw Patrol toetendoekjes. Daar zit je als kind zelf natuurlijk niet op te wachten, maar als je je pootjes, eeeh, handjes toch vies hebt gemaakt of je snuit, eeeh, gezicht hebt laten mee-eten, dan zijn ze best wel handig! De vochtige doekjes maken handjes en gezichtjes gemakkelijk hygiënisch schoon. Toetendoekjes zijn zonder parfum, alcohol en parabenen, bevatten Aloë Vera en Kamille. Handig voor thuis en onderweg!

Paw Patrol pleisters… voor kleine schades

wij begrijpen als geen ander dat je geen held kunt zijn zonder zo nu en dan een kleine schade op te lopen. Daarom zijn er Paw Patrol pleisters! Deze pleisters zijn: hypoallergeen, vuilwerend, huidvriendelijk en gemakkelijk te verwijderen. Enne… geen angst: ze hechten niet aan de wond!

Project Details

Paw Patrol

Onder meer voor schone pootjes… eeh, handjes!

Tere kinderhuidjes kunnen rekenen op de hulp van Dermo Care en…Paw Patrol! Deze heldhaftige en hilarische puppy's versieren meerdere verpakkingen van Dermo Care. Douchen en in bad gaan wordt nog eens avontuurlijk!