Voor lieve meisjes
& stoere jongens

Onze lijnen zijn speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de gevoelige kinderhuid. De producten zijn van dermatologisch verantwoorde kwaliteit en ruiken daarnaast ook gewoon onwijs lekker.

Hello Kitty

Hello Kitty love! Deze lieve Hello Kitty pleisters troosten een kleine valpartij extra snel. Ook tandenpoetsen wordt een echt feestje met Hello Kitty erbij!

Paw Patrol

De verzorging van jouw mini-superheld wordt pas echt avontuurlijk samen met de heldhaftige pups van Paw Patrol. Er kan onbezorgd gespeeld worden, terwijl er ook voor de hygiëne, de tandjes en de kleine ongelukjes wordt gezorgd.

Spongebob

‘Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor!’ Wie kent hem niet de grappige spons die op de bodem van de zee leeft? Samen met Spongebob nog meer fun in de badkamer!

Turtles

Bestrijd het kwaad samen met de Ninja Turtles! En na alle avonturen lekker samen douchen met je favoriete helden, tanden poetsen en naar bed. Wat een feest!

Trolls

Beleef met prinses Poppy, de vrolijkste Troll van de wereld, de leukste avonturen in de badkamer! Glamour bubbles en happy hair – put your hair in the air!

Emoji

Emoji’s zijn niet meer weg te denken en je ziet ze overal! Nu ook op je verzorgingsproducten. Fun, fun en nog eens fun!

Voetbal

Speciaal voor echte voetbalfans showergel & shampoo met verschillende designs van FC Barcelona en KNVB/Nederlands elftal. Verkrijgbaar in 2 fris-sportieve geuren speciaal voor (jonge) mannen.

Freek Vonk

Freek Vonk reist de wereld over op zoek naar unieke diersoorten. Ga jij mee op reis in de badkamer? Elk product bevat bovendien een leuk dierenweetje zodat ook onder de douche de dierenkennis verrijkt kan worden.

WNF

WNF probeert al jaren de meeste bedreigde diersoorten en hun leefgebieden te beschermen. Met de aankoop van dit pleisterdoosje steun jij het WNF. De pleisters zijn voorzien van allerlei spannende dierenprints.