Voor lieve meisjes
& stoere jongens

Onze lijnen zijn speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de gevoelige kinderhuid. De producten zijn van dermatologisch verantwoorde kwaliteit en ruiken daarnaast ook gewoon onwijs lekker.

L.O.L. Surprise!

Samen met de meiden van L.O.L. Surprise! wordt het een feestje in de badkamer! ‘All work is play and nothing is dull cuz it’s all a lil’surprising and outrageous!’

Spongebob

‘Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor!’ Wie kent hem niet de grappige spons die op de bodem van de zee leeft? Samen met Spongebob nog meer fun in de badkamer!

Emoji

Emoji’s zijn niet meer weg te denken en je ziet ze overal! Nu ook op je verzorgingsproducten. Fun, fun en nog eens fun!

Paw Patrol

De verzorging van jouw mini-superheld wordt pas echt avontuurlijk samen met de heldhaftige pups van Paw Patrol. Er kan onbezorgd gespeeld worden, terwijl er ook voor de hygiëne, de tandjes en de kleine ongelukjes wordt gezorgd.

KNVB

Speciaal voor echte voetbalfans showergel & shampoo met verschillende designs van KNVB/Nederlands elftal. Verkrijgbaar in een fris-sportieve geur voor (jonge) mannen.

Trolls

Beleef met prinses Poppy, de vrolijkste Troll van de wereld, de leukste avonturen in de badkamer! Glamour bubbles en happy hair – put your hair in the air!

Hello Kitty

Hello Kitty love! Deze lieve Hello Kitty pleisters troosten een kleine valpartij extra snel. Ook tandenpoetsen wordt een echt feestje met Hello Kitty erbij!

WNF

WNF probeert al jaren de meeste bedreigde diersoorten en hun leefgebieden te beschermen. Met de aankoop van dit pleisterdoosje steun jij het WNF. De pleisters zijn voorzien van allerlei spannende dierenprints.